dimecres, 15 d’octubre del 2014

ANTIC RÈGIM



L’Antic Règim, va fer canviar les revolucions. Estava compost per dos grups, els privilegiats i els no privilegiats, hi havia molta desigualtat per les dos parts, ja que la burgesia o el rei vivien de meravella m’entres els altres treballaven com uns rucs, i amb proutes feines els hi donaven alguna cosa a canvi. Els no privilegiats que eren els camperols, no es podien mantenir cap luxe, en canvi el rei gràcies a la feina dels pagesos o camperols  podia gaudir de grans festes.

El rei, Lluís XVI era qui tenia tots els poders, era un rei absolutista.

La majoria de gent vivia al camp, perquè és dedicaven al comerç.

Després  el cicle demogràfic feia vergonya, perquè hi havia moltes morts, i la gran majoria eren nens petits, morien perquè amb pocs anys els posaven a treballar al camp i no tenien la suficient força ,ni capacitat, ni l’aguant per aguantar totes les hores treballant, el seu cos no estava lo suficient preparat per fer aquella feina d’homes més grans.





M’ha agradat començar per l’antic règim, perquè així es veu més clar el perquè de la revolució francesa i la manera que va començar, amb  tots els fets i també qui realment la va provocar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada